Lärande Möten

Mat

 Friluftsliv

Gemenskap

Vi som arbetar på I Ur och Skur Vresboken brinner för möten tillsammans med barnen. I varje möte sker ett lärande och utifrån mötet med varje barn, efter barnens förutsättningar bygger vi självkänsla. 


 

På Vresboken strävar vi efter att servera hemlagad ekologisk mat.
Vi vill skapa ett matengagemang tillsammans med barnen där måltidspedagogiken tar stor plats. Ambition är att all mat är lagad från grunden av och med bra råvaror. Maten är en en viktig del av vår vardag då vi pratar och upplever mat med alla sinnen. Vi har en stor medvetenhet och glädje kring våra måltider.
 

Vi befinner oss mitt i Torna Hällestads fantastiska natur. Omgiven av bokar, ekar, vitsippor, björkar och ett rikt djurliv. Om lusten faller på kan vi göra ”vilken utflykt som helst”, är vi på gården är vi omgivna av en biologisk mångfald.
Vi älskar friluftsliv och en viktig del i pedagogiken
är det medvetna ledarskapet.


.

I vårt koperativ får du god insyn i ditt barns vardag på förskolan. Att vara aktiv i driften av förskolan skapar samhörighet och gemenskap såväl med övriga familjer som med förskolepersonalen.
På Vresboken finns goda möjligheter att vara en del av verksamheten och verka för såväl barnens som för pedagogernas bästa.